terreza

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Nech sa deje čo sa deje, ja ho tam dostanem

Keď niečo skutočne chceš, väčšinou sa to podarí
Telekinéza je jav, pri ktorom sa predmety pohybujú silou vôle, veda v tom ešte stále nemá celkom jasno, ale Lívia vie svoje. Fľaša drahej voňavky sa samovoľne vznesie a šľahne sebou o zem, rovnako to robia taniere, šálky, a akékoľvek ďalšie rozbitné veci. Lívia mala nejakú oslavu a samozrejme dostala aj darčeky, okrem iného súpravu pohárov, čo vyzerajú ako tie, do ktorých sa u lekára močí, na svoju obhajobu dodávam, že ich chcela. Po oslave vybaľovala a ukladala darčeky, prišlo aj na poháre, ktoré sa rozhodla vložiť do kredenca. Prvý pohár jej vypadol hneď, ako ho vyťahovala z krabice, pri druhom už bola šikovnejšia a vrazila ho do poličky tak nešťastne, že pohár sa odrazil a pristál na zemi, ďalšie tri sa jej pri vkladaní do poličky rozbili tiež, Lívia hľadela na tú spúšť a zúfalo začala zametať rozbité sklo. Tomáš, jej manžel, privolaný hlukom a nadávkami nechápavo krútil hlavou. "Čo sa tu preboha stalo?" Po Líviinom vysvetlení vzal posledný, snáď omylom zabudnutý pohár a pokúsil sa ho vložiť do poličky, nepodarilo sa, polička bola asi o centimeter nižšia ako pohár.

Lívia a jej svet | stály odkaz

Komentáre

  1. hmm...
    taketo nevysvetlitelne vysvetlene javy mam rad :)
    publikované: 19.09.2006 17:55:28 | autor: TPnetopier (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Terreza, dľa názvu som očakával úplne iný príbeh... ;(
    a bol som náramne zvedavý, ako HO TAM Lívia dostane... :)
    publikované: 19.09.2006 18:07:26 | autor: hogofogo (e-mail, web, autorizovaný)
  3. :)
    aj ja som cakala nieco trosku ine po precitani nazvu. Ale inak to bol mily pribeh. Skoda ze sa to nakoniec nepodarilo. Poznam take dni, ked vsetko zrazu z nicoho nic lieta. Vtedy si uvedomujem ze veci nemaju taku hodnotu ako sa o nich hovori:)
    publikované: 19.09.2006 18:29:35 | autor: kurtica (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014